Du använder den gamla webbplatsen.
Gå till den nya versionen.

Nyheter

17.1.2022

En ny autentisering har introducerats på ABC Mobile från och med den 17 januari 2022

En ny autentisering har introducerats på ABC Mobile från och med den 17 januari 2022

Som ABC-mobilanvändare har du fått ett orange meddelande överst på ABC-mobilen "S-gruppens autentisering har förnyats! Fortsätt genom att slutföra ditt S-användarkonto så säkerställer du smidiga transaktioner även i framtiden." 

Om du redan har klickat på det här meddelandet och tagit hand om implementeringen behöver du inte lyssna på detta text.

 

Genom att trycka på den orange aviseringen kommer du att dirigeras till själva aktiveringen av S-användarkontot och det kan visas för dig på två olika sätt: 

 

  1. Om du tidigare svarat på den orange noteringen på ABC Mobile sedan hösten 2021 och bekräftat din e-postadress i förväg kommer du att kunna byta till ett S-användarkonto med "några klick".  

 

  1. Om du inte har verifierat din e-postadress i förväg är det dags att göra det nu. Följ instruktionerna på skärmen och följ dem. 

 

Om du stöter på några problem här kan du lämna feedback till oss via "I"-delen av ABC Mobile. Vi ber dig välja ämnet för feedbacken: kundägande, S-Etukortti och Bonus. På så sätt riktas feedbacken rätt och vi får rätt sorts hjälp till dig direkt. 

Om du är ny ABC-mobilanvändare kommer S-användarkontot att aktiveras när du registrerar dig för ABC-mobil. Följ instruktionerna på skärmen och följ dem.

 

JAG KAN INTE LOGGA IN I WEBBTJÄNSTEN. BEKRÄFTELSEKODEN JAG HAR ANGETT FUNGERAR INTE. VAR KAN JAG BESTÄLLA EN NY BEKRÄFTELSEKOD?

 

Du kan beställa en ny bekräftelsekod via inloggningsmenyn.

 

VAD ÄR S-ANVÄNDARKONTOT? OCH HUR TAR JAG DET I BRUK?

 
S-användarkontot används inom hela S-gruppen. Med användarkontot kan du logga in i Sokos Hotels webbtjänst och mobilapp. Med samma kod kan du även logga in i S-gruppens övriga webbtjänster. S-användarkontot är alltid personligt. 
 
Du kan skapa ett S-användarkonto när du loggar in i en webbtjänst.