Käytät vanhaa sivustoa.
Tästä pääset uuteen versioon.

Rahtarit ja tilausajokuljettajat

Rahtarit ja tilausajokuljettajat

Taukotilat

Osassa ABC-liikennemyymälöissä on maksuttomia taukotiloja rahtareille ja tilausajokuljettajille. Virkistäytymistiloissa voi viettää taukoa hieman rennommassa ja rauhallisemmassa ympäristössä. Taukotilat on tarkoitettu taukotilan käyttöoikeuden saaneelle. Oikeus taukotilojen käyttöön on henkilökohtainen ja oikeuttaa vain rekisteröityneen käyttämään taukotiloja ja sen palveluja.

ABC-taukotilan kulunvalvontaovi avautuu soittamalla taukotilan ovessa tai edessä ilmoitettuun puhelinnumeroon. Soitto on maksuton. Saadaksesi käyttöoikeuden taukotiloihin ota yhteyttä lähimmän ABC-liikennemyymälän henkilökuntaan matkapuhelinnumerosi lisäämiseksi järjestelmään. Hakijan tulee täyttää henkilötietolomake, jota vastaan taukotilan käyttöoikeus annetaan.

Ammattikuljettajan tulee työskennellä suomalaisessa kuljetusliikkeessä (kuljetusliikkeen kotipaikan tulee sijaita Suomessa). Henkilöllä tulee olla lisäksi raskaan ajoneuvokaluston kuljettamiseen oikeuttava EU-ajokortti (vähintään BC-kirjaimet ajokortissa), ja hänen työtehtäviensä tulee liittyä ammattimaiseen rahtiliikenteeseen tai tilausajoliikenteeseen.

Puhelinnumeromuutokset

Mikäli puhelinnumerosi muuttuu, voit ilmoittaa siitä oheisella sähköisellä lomakkeella.

Nimi:

Muutos koskee:
 Numeron muutos, uusi numero
 Numeron lisäys olemassa olevalle käyttäjälle

Puhelinnumero:

 

 

Pulled Pork Burger S-Etukortilla 16,90 € (norm. 17,90 €) Roosa nauha -pulla & kahvi S-Etukortilla 4,90 € (norm. 5,90 €) Pretzelkolmio 4,90 € Hanajuomaa kaikille ruokailijoille 1 € (norm. 2,60 €) Karl Fazer Crunchy suklaapatukat 2,50 € 2 kpl Uutuus! Tupla crispy puffs 5 € 2 kpl Hartwall Jaffa 1,5 l 5 € 2 kpl Pringles perunalastut 4 € 2 kpl Frezza maitokahvijuomat S-etukortilla 3,50 € 2 kpl