You are using the old website.
Go to the new version.

News

25.7.2022

Mikä ihmeen Tankkausbonus? Usein kysyttyä Tankkausbonuksesta

Mikä ihmeen Tankkausbonus? Usein kysyttyä Tankkausbonuksesta

Tankkaaminen ilman bonusta on tuhlausta! ABC-asemilla tankatessasi kerrytät Tankkausbonusta, joka tietää sinulle selvää rahaa! Tiesitkö jo nämä Tankkausbonuksesta ja siitä, miksi myös tankkauksen keskittäminen kannattaa?

Mitä on Tankkausbonus?

ABC-asemilla tankatessasi kerrytät tankkauksestasi Tankkausbonusta, joka määrittyy kotitaloutesi bonusprosentin mukaan. Tankkausbonus on senttimääräinen tankattuja litroja kohti ja maksetaan 0sinulle S-bonusten maksun yhteydessä kuukausittain.

Kuinka paljon voin saada Tankkausbonusta?

Voit saadaa Tankkausbonusta jopa 5 senttiä/litra. Lisäksi saat vielä tämän päälle 0,5% maksutapaetua, kun maksat S-etukortti Visalla. Jos esimerkiksi tankkauskuukauden aikana kaikkien bonusostojen yhteissumma oikeuttaa 3 % Bonukseen, niin asiakasomistajalle maksetaan jokaisesta ko. kuukauden aikana tankatusta litrasta 3 senttiä/litra Tankkausbonusta. Tankkausbonus korvaa tankkausostojen osalta prosenttiperusteisen Bonuksen. Tutustu bonustaulukkoon >>

Kuinka Tankkausbonus kertyy?

Tankatessasi ABC-asemalla, näytä tankkauksen yhteydessä S-Etukorttiasi. Näin asiakasomistajuutesi tallentuu ja Tankkausbonus karttuu! S-Etukortilla maksaessasi kartutat lisäksi maksutapaetua, joten vihreällä kortilla maksaminen on kannattavaa!

Mistä tiedän kotitalouteni bonusprosentin?

Selvitä kotitaloutesi bonusprosentti helposti S-mobiilista tai S-kanavalta. Lähetämme myös kuukausittain sähköpostitse tiedot bonuskertymästäsi, joten varmista, että tietosi ovat oikein!

Mitä tuotteita ostettaessa Tankkausbonus kertyy?

Tankkausbonusta saat bensiinistä ja dieselistä, Eko E85 -polttonesteestä sekä tankkaamastasi polttoöljystä. Muista ABC-ketjun ostoista kerrytät Bonusta normaalisti. Tilaustuotteena myytävästä lämmitysöljystä ei makseta Tankkausbonusta.

Kuinka voin saada enemmän Tankkausbonusta?

Tankkausbonusta saat enemmän nostamalla kotitaloutesi bonusprosenttia ja keskittämällä tankkaukset ABC-asemille. Katso muut vinkit, joilla kerrytät helposti lisää Bonusta.

Miksi en saa Tankkausbonusta suorana käteisalennuksena tankkauksen yhteydessä?

Tankkausbonus on sidottu S-Etukortin keskittämisetuihin, jolloin kotitalouden kokonaisostot ratkaisevat bonusprosentin ja siten myös maksettavan Tankkausbonuksen määrän. Tämän vuoksi saat edun kerralla Bonusten maksun yhteydessä.

Koska Tankkausbonus maksetaan minulle?

Tankkausbonus maksetaan tilillesi S-Pankkiin ostoja seuraavan kuukauden 10. päivänä kuten Bonuskin.

Mikä on helpoin tapa varmistaa, että jokainen tankkaus kerryttää Tankkausbonusta?

ABC-mobiili on autoilijan kätevin apukuski, jonka avulla myös tankkaaminen sujuu mobiilisti vain muutamalla napautuksella. ABC-mobiiliin tallennettujen S-Etukorttitietojen ansiosta Tankkausbonus karttuu automaattisesti ja ABC-mobiilissa myös kulutuksen seuranta on helppoa.

 

Suosittelemme käyttämään ABC-mobiilia tankkauksessa

Helppo ja nopea mobiilitankkaus toimii kaikilla ABC-asemilla. Mobiilitankkaajan ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa. Palvelu on helppo sulkea, jos puhelin katoaa.

Näin helposti mobiilitankkaus toimii:

  • Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Mikäli sinulla ei ole ABC-mobiilia, voit ladata sen nopeasti ja helposti puhelimeesi sovelluskaupasta.
  • Varmista, että olet kirjautunut sovellukseen ja lisännyt haluamasi debit- tai credit-maksukortin.
  • Asemalle sovellus avautuu suoraan mittarivalintaa. Valitse mittarin numero, jonka viereen olet ajanut.
  • Aloita tankkaus
  • Avaa tankki, nosta polttonestepistooli ja tankkaa.
  • Tankkaus päättyy automaattisesti, kun laitat pistoolin takaisin paikoilleen.
  • Kuitti ostostasi muodostuu automaattisesti sovellukseen. Tankkausbonus kertyy suoraan.

Lue lisää ABC-mobiilista!

 

 

 

Show all